Foredrag om privatøkonomi

Vi holder jevnlig foredrag for forskjellige institusjoner og organisasjoner der vi snakker om privatøkonomi og våre tjenester. Et slikt foredrag varer som regel i en time og blir tilpasset organisasjonens ønsker. Vi går vanligvis gjennom de vanligste spørsmålene innen privatøkonomi, f.eks. budsjett og rente. Er du medlem av en organisasjon som ønsker å høre mer om våre tjenester og hva vi jobber med må du gjerne kontakte leder på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi vil i tillegg til å hjelpe de som har økonomiske vansker være med å forebygge at flere skal komme i økonomiske vansker. Dette er grunnen til oppstarten av VGS-prosjektet og enkeltpersonforetak-presentasjonen. Hvis du har ideer til andre foredrag som er aktuelle om privatøkonomi eller tilgrensende temaer tar vi gjerne imot tips!

Til nå har vi vært på besøk hos Kriminalomsorgen i Bergen, ved Lyderhorn Overgangsboliger, Albatrossen ettervernsenter og Robin Hood-huset. Følg oss på Facebook for oppdatering på foredragene vi holder!

Bildet til venstre viser besøket hos Kriminalomsorgen (05.11.15), med tre representanter fra ØF og to fra Kriminalomsorgen. Bildet til høyre viser Sandra og Maria som velfortjent fikk blomster etter foredrag for Albatrossen (30-03-16).

Kriminalomsorgen Albatrossen