Vi er tilbake etter sommerferien!

Vi startet opp igjen med vakt den 22. august 2016. Vi har per i dag, 11. september ansatt 12 nye rådgivere og gjennomført opplæring med disse. Vi har nå full kapasitet og står klare for å ta imot nye klienter!

Sommerferie 2016

Økonomiformidlingen har i dag (08.06.16) sin siste vakt før sommerferien. Første vakt til høsten er 22.08.16. Vi har mye spennende planlagt for høstsemesteret, så det er bare å følge med!

Vi benytter anledningen til å ønske alle en fantastisk sommer :)

Stengt i uke 20

Siden både mandag og tirsdag er røde dager og mange av våre rådgivere velger å reise hjem til 17. mai har vi valgt å holde stengt i uke 20. Vi er tilbake i uke 21. Man kan gjerne kontakte oss i denne tiden, men må påregnen litt lengre svartid enn vanlig. Vi ønsker alle en god grunnlovsfeiring!

Velkommen til ny nettside

Vi har endelig gleden av å lansere den nye nettsiden våres! Dette har vært en utfordring for oss, som ikke har noe kunnskap om det å lage nettsider. Vi retter en STOR TAKK til Markus Knudsen i IT.gruppen på NHH for veldig god hjelp!

Vi håper du finner den informasjonen du er ute etter på nettsiden våres. Tanken er at dette skal være en ressurs innen privatøkonomiske temaer. Her vil du finne mer informasjon om Økonomiformidlingen og medlemmene våre. Du vil finne budsjettmaler og en sløsekalkulator under hjelpemidler. I tillegg vil du finne utfyllende informasjon om BSU.

Vi har også gjort det lett å finne ut mer om de forskjellige foredragene vi holder. Har du andre forslag, må du gjerne kontakte oss. Du kan bli bedre kjent med styret og rådgiverne under "om oss". Alle medieomtaler om oss og publikasjoner vi gjør er lett tilgjengelig.

Selv om vi har lagt ned mye arbeid for å klargjøre siden til lansering betyr det ikke at siden er ferdigstilt for alltid. Vi vil med ujevne mellomrom oppdatere siden med oppdatert informasjon og nye ressurser. Under planlegging er et feriebudsjett og noe informasjon rundt selvangivelsen.

Håper du blir like fornøyd med siden som vi er!
Har du forbedringsforslag kan disse sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..