Økonomiformidlingen i media


Kun fire av 16 ledere er jenter

Styret i Økonomiformidlingen blir valgt inn under valget i NHHS. Denne artikkelen fokuserer på at det er en lav andel kvinner som stiller til toppvervene i NHHS. I Økonomiformidlingen har vi per høsten 2016 hatt to kvinnelige ledere på rad (i vår fire år lange levetid), samt at leder for 2017 er kvinne. Hun bli intervjuet i denne artikkelen.


Økonomiformidlingen hjalp illistrasjonsstudenter

Våren 2016 holdt vi et foredrag for en studentorganisasjon som het Raster. Etter dette ble vi kontaktet av tre studenter som ønsket at vi skulle hjelpe dem med å starte en bedrift. Studvest skrev 24. august 2016 en sak om det nyoppstartede galleriet Blekk.


Studenter taper stipend på grunn av for høy inntekt

Den 16. januar 2015 ble Økonomiformidlingen intervjuet i en repotasje av Bergen Student-TV. Innslaget handler om at stipendet til studenter kan reduseres hvis de tjener over inntektsgrensen til Lånekassen.


Innslag i Tv2-nyhetene

Den 26. april 2014 ble Økonomiformidlingen intervjuet i forbindelse med prosjektet vi har på videregående skoler i Bergensområdet. Innslaget handler også om en russekalkulator, men hvis dere venter til litt lengre ut i innslaget vil dere se tidligere HR-ansvarlig Frank fortelle om Økonomiformidlingen.


Gratis Økonomihjelp

Den 16. januar 2014 ble vi intervjuet av Kristiandsand Avis om vårt unike tilbud.


"Fortjener å bli en suksusshistorie"

Den 4. mars 2013 ble det skrevet en artikkel i studentavisen på NHH, K7 Bulletin, om Økonmiformidlingen. Denne omhandler oppstarten og at K7 mener vi fortjener å bli en suksesshistorie!


"Vil forebygge meningsmanns økonomiske kriser"

I utgave 6 av Magma i 2012 ble Økonomiformidlingen omtalt. Dette var helt i oppstartsfasen og vi forteller om hvordan vi både vil hjelpe de som allerede er i økonomiske problemer og drive forebyggende arbeid.


NHH-studenter starter økonomisk rådgivning

Bergen student-TV intervjuer grunnleggerne av Økonomiformidlingen og lodder stemningen blant studenter på gata i Bergen. Fra 14. april 2012.


Luksusfellen besøkte UiB

Den 6. september 2012 la Bergen Student-TV ut repotasje fra besøket til Luksusfellen-programleder Magne Gundersen på UiB. Dette trakk mange studenter. Senere tok de også turen til NHH for å overvære åpningen til Økonomiformidlingen.


"Starter "økonomisk jusbus"

Den 20. april 2012 skrev DN en artikkel om det nyoppstartede tilbudet til Økonomiformidlingen.


"Gode råd blir gratis"

I utgave nr 2, 2012, av Byavisen dekte de det ny tilbudet til Økonomiformidligen.