Velkommen til ny nettside

Vi har endelig gleden av å lansere den nye nettsiden våres! Dette har vært en utfordring for oss, som ikke har noe kunnskap om det å lage nettsider. Vi retter en STOR TAKK til Markus Knudsen i IT.gruppen på NHH for veldig god hjelp!

Vi håper du finner den informasjonen du er ute etter på nettsiden våres. Tanken er at dette skal være en ressurs innen privatøkonomiske temaer. Her vil du finne mer informasjon om Økonomiformidlingen og medlemmene våre. Du vil finne budsjettmaler og en sløsekalkulator under hjelpemidler. I tillegg vil du finne utfyllende informasjon om BSU.

Vi har også gjort det lett å finne ut mer om de forskjellige foredragene vi holder. Har du andre forslag, må du gjerne kontakte oss. Du kan bli bedre kjent med styret og rådgiverne under "om oss". Alle medieomtaler om oss og publikasjoner vi gjør er lett tilgjengelig.

Selv om vi har lagt ned mye arbeid for å klargjøre siden til lansering betyr det ikke at siden er ferdigstilt for alltid. Vi vil med ujevne mellomrom oppdatere siden med oppdatert informasjon og nye ressurser. Under planlegging er et feriebudsjett og noe informasjon rundt selvangivelsen.

Håper du blir like fornøyd med siden som vi er!
Har du forbedringsforslag kan disse sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..