Styret

Styret består av fem personer og omtrent halvparten blir byttet ut hvert semester. Dette betyr at vi hele tiden har en overlapp med "nye" og "gamle" styremedlemmer. I dag består styret av følgende personer;

Leder

Ane Mosnes Sandvik

Ane Mosnes Sandvik


Ane ble valgt inn som leder høsten 2015 og tok over lederstolen 1. januar 2016. Da hadde hun vært med i ØF i et halvt år som rådgiver. Hennes oppgaver er å sikre videre drift gjennom finansiering og hun har det øverste ansvaret i ØF. Når Ane ble valgt ønsket hun å gjøre tilbudet til Økonomiformidlingen mer kjent og øke effektiviteten på klientbehandlingen, uten at kvaliteten forringes. Ane går 5. kull med hovedprofil i Strategi og ledelse. Hun er 24 år gammel og har en vilje til å gjøre en forskjell.
Ane kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved klienthenvendelser eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for andre forespørsler.

Nestleder/Økonomiansvarlig

Siv Testdal

Siv Testdal


Siv begynte i Økonomiformidlingen våren 2016 og går nå femtekull. Hun har jobbet i styret siden høsten 2016 som økonomiansvarlig. Siv har jobbet med regnskap før og er interessert i å sikre driften til Økonomiformidlingen gjennom sikre inntekter og streng kostnadsstyring. På fritiden liker Siv fart og spenning, hun står Telemark-ski og holder seg ellers aktiv. Hun har tidligere studert på Lillehammer og i Hawaii. Oppgavene til nestleder er å støtte opp om leder sitt arbeid, samt å føre regnskap og holde kontroll på kostnadene og inntektene våre.

Siv kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Informasjonsansvarlig

Kristine

Kristine Haugen


Kristine begynte som informasjonsansvarlig 1. januar 2016. Før dette har hun vært rådgiver i ett helt år og har dermed mye verdifull erfaring for ØF. Kristine har ansvar for denne nettsiden og Facebook-siden til ØF. I tillegg er hun ansvarlig for artiklene til skoleavisen Bulle og annen kontakt med media. Hun er teamleder på mandag, der hun har med seg en engasjert og flink gjeng på seks rådgivere. Kristine er 24 år og går ettårig Master i regnskap og revisjon og har et stort ønske om å bli revisor. Kristine ønsker å gjøre en forskjell i folks økonomiske liv.
Kristine kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Samarbeidsansvarlig

Karen Hetland Nome

Karen Hetland Nome


Karen begynte som samarbeidsansvarlig 1. januar 2016. Før dette hadde hun jobbet som rådgiver i et halvt år. Karen har ansvar for å opprettholde samarbeidet vi har med ulike grupper, samt skaffe nye samarbeidsavtaler. Dette arbeidet fører til at vi kan utveksle kunnskap med andre grupper som ligner på ØF, noe som er verdifullt i utviklingen av organisasjonen vår. I tillegg er Karen teamleder på onsdag, der hun har med seg en livlig gjeng på seks rådgivere. Karen er 23 år og går 5. kull. Studiene fokuserer på økonomisk styring. Karen er sosial og livlig, flotte egenskaper å ha i styret! Hun ønsker å få til gode samarbeid på tvers av organisasjoner for klienter med sammensatte problemer.
Karen kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

HR-ansvarlig

Anne Lene Asche

Anne Lene Asche


Anne Lene begynte som rådgiver i Økonomiformidlingen våren 2016 og ble med i styret høsten 2016. Hun går nå 4. kull med hovedprofil finans. Hun har vært aktiv i studentforeningen og styrker vårt samarbeid med andre deler av studentforeningen ved NHH. HR-ansvarlig har ansvar for rekrutteringen og de andre sosiale arrangementene vi har gjennom året. Anne Lene er opptatt av at alle blir inkludert i en gruppe, noe vi mener er en viktig egenskap når man er HR-ansvarlig. Vi er trygge på at Anne Lene sikrer at vi rekrutterer de beste rådgiverne og fyller semesteret med koselige sosiale arrangementer!
Anne Lene kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..